Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Conte: "Jag ville ha De Rossi till Juventus"

Foto: AP

Antonio Conte

Den italienska förbundskaptenen Antonio Conte gav en intervju till Sky där han bland annat avslöjade att han ville ha Daniele De Rossi till Juventus.

Antonio Conte har fått en bra start på sin nya karriär som italiensk förbundskapten och hoppas kunna föra "Gli Azzurri" långt i EM 2016.

I en intervju till Sky avslöjade Conte bland annat att han under sin tid i Juventus försökte få klubben att värva Roma-mittfältaren Daniele De Rossi.

-Under mitt första år i Juventus ville jag ha De Rossi. Jag försökte, men han tänkte bara på Roma och ansåg att det var den enda italienska klubb han kunde tänka sig, säger Conte.

Förbundskaptenen pratade också om Mario Balotellis chanser att göra comeback i landslaget och även om han inte nämnde Super-Mario vid namn var det tydligt vad han förväntade sig av Balotelli för att kunna ta ut honom.

-En uttagning måste alltid förtjänas. Jag har inga förutfattade meningar om någon, men spelarna måste ge mig chansen att berättiga att jag tar ut dem. Jag har alltid försökt lära ut till mina spelare att det är laget som gör spelaren och inte tvärtom, sa Conte.

De italienska landslaget är än så länge obesegrade under Antonio Conte med tre raka segrar i EM-kvalet.

Italien ligger i topp i sin grupp tillsammans med Kroatien som även de har vunnit de tre första matcherna.

Publicerad 2014-11-03 kl 14:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons