Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Conte: "Milan tråkar ut mig"

Juventus tränare Antonio Conte säger att han tröttnat på Milans röster kring lagets mål som inte ansetts vara över mållinjen.
– Detta ämne har blivit dödstråkigt, säger han.

Juventustränaren Antonio Conte är kritisk till att Milan forsätter prata om lagets mål som inte tilldömts trots att de passerat mållinjen, med framför allt Sulley Muntaris mål mot Juventus som det klara exemplet.

– Detta ämne har blivit dödstråkigt. Efter vår reaktion mot Parma ombads vi att hålla tyst, vilket vi gjorde. De andra pratar var tredje dag och upprepar ständigt samma saker. Det tråkar ut mig, säger Conte enligt Football Italia.

Juventus ställs på söndagen mot jumbon Cesena på klubbens konstgräsplan. Underskattning är ingen faktor enligt Conte.

– Vi kommer att testa underlaget under dagen. Det positiva är att det inte finns några defekter på plan, men studsen och farten skiljer sig en aning. Från nu och framåt är alla matcher väldigt viktiga. Jag förväntar mig att mina män spelar mot Cesena som om det vore deras livs match. Alla återstående kamper är våra livs matcher.

Mittbacken Leonardo Bonucci finns att tillgå för Juventus trots näsbensbrottet mot Lazio i onsdags. Frågan är dock om Conte väljer att spela med honom.

– Bonucci har inte kunnat träna med laget eftersom han inte har haft en skyddande mask. Paolo De Ceglie är i riktigt bra form men han fick en smäll mot sitt knä. Vi utvärderar allt efter träningen, säger Conte.

 

 

 

 

 

Publicerad 2012-04-14 kl 11:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons