POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Conte överklagar: "Jag borde ha frikänts"

Foto: Scanpix

Antonio Conte har överklagat domen som han fick för sin inblandning i "Calcioscommesse". Juventustränaren säger själv att han är övertygad att han blir frikänd.

Det var igår som Antonio Conte lämnade in sin överklagan. Juventustränaren har dömts till tio månaders avstängning i den nya härvan av uppgjorda matcher i den italienska ligan som fått namnet "Calciocommesse".

- Jag är övertygad om att domarna kommer att noggrant undersöka fallet och frikänna mig, därmed undviker de en felaktig dom, säger Conte till Gazzetta dello Sport.

När Conte fick domen försökte han förhandla fram en överenskommelse för att sänka avstängningstiden. Ett beslut som han ångrar idag.

- Du förhandlar inte om oskyldighet. Även om advokater råder dig till att göra det för att möjligheten finns och riskerna med en rättegång är höga. Det var ett misstag.

- Jag håller med domarna om att nittio dagars avstängning var ett felaktigt straff. Det riktiga beslutet vore att frikänna mig. Jag har inte gjort någonting olagligt. Jag är övertygad om att jag kommer bli frikänd.

Publicerad 2012-08-21 kl 13:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå