Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Därför slog Osvaldo till Lamela

– Håll tyst, du är inte Maradona.
Det uppges vara orden som fick Pablo Osvaldo att örfila sin lagkamrat Erik Lamela.

Football Italia kommer med uppgifter om bråket som ledde till att Romas Pablo Osvaldo fick böta cirka 460 000 kronor och förbjuds att spela lagets nästa match. Enligt uppgift ska han ha varit missnöjd över att inte ha fått en passning av lagkamraten Erik Lamela mot Udinese i fredags och de båda började bråka i omklädningsrummet. Football Italia hänvisar till spanska El Confidencial som publicerat en detaljerad bild av vad som hände.

– Jag är äldre än vad du är och det här är inte River, svara mig när jag talar, ska Osvaldo ha sagt till Lamela i omklädningsrummet.

– Håll tyst, du är inte Maradona, ska Lamela då ha replikerat.

Enligt uppgift ska då Osvaldo ha gett Lamela en örfil och spelarna ska ha knuffat på varandra ett par gånger innan lagkamrater klev emellan. Osvaldo och Lamela ska efter bråket ha blivit sams men tränaren Luis Enrique valde att ändå bestraffa Osvaldo för örfilen, trots att flera spelare vädjade mot detta.

Luis Enrique gav Osvaldo maximala böter och gjorde honom otillgänglig i lagets nästa match. Osvaldo skulle dessutom inte fått träna med sina lagkamrater men Luis Enrique gav vika för spelarnas önskemål och ska ha tillåtit Osvaldo träna med laget.

Publicerad 2011-11-29 kl 17:09
Annons
Annons
Annons