Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Del Piero stannar? "Fel reklamtext i boken"

Foto: Scanpix

Alessandro Del Piero, Juventus

Under söndagen gick det att läsa ur ett utdrag från Alessandro Del Pieros kommande självbiografi att han har gjort sitt i Italien. Del Piero dementerar nu.

Alessandro Del Pieros kommer denna månad att släppa sin självbiografi, Giochiamo ancora" (betyder ungefär "låt oss fortsätta spela"). Och ur en reklamtext från boken avslöjades att italienaren skulle lämna landet.

"Efter 20 år av en exceptionell karriär, lämnar Alessandro Del Piero italiensk fotboll. Men han lämnar den på sitt eget sätt", gick det att läsa ur reklamtexten för boken på den webbaserade handelsplatsen Amazon.

Men nu dementerar Del Piero på sin officiella hemsida och menar att fel reklamtext publicerats. På hemsidan går det att läsa att en annan sammanställning skickades till bokhandeln. I stället ska det ur utdraget stå:

"20 år efter sin debut i den professionella fotbollen, efter att ha vunnit och genomlidit allt i Juventus- och landslagströjan, går Alessandro Del Piero genom en vändpunkt i sin karriär", vilket ska vara den rätta texten.

Den tidigare texten spädde på spekulationerna om att 37-åringen skulle lämna Juventus och Italien efter säsongen. Något som dock inte är en omöjlighet, med en flytt till USA och MLS som det hetaste alternativet.

Publicerad 2012-04-16 kl 08:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons