Di Vaio sänkte Juventus - med två mål

Italien

Juventus åkte på en tung förlust hemma mot Bologna. Marco di Vaio sänkte Turin-laget med två mål i andra halvlek.

Marco Di Vaio har slagit till igen. I starten av den andra halvleken fick han en djupledsboll, kom fri med Storari och lyckades - ganska pressad - att få bollen över målvakten. Mindre än 20 minuter senare var det dags för Di Vaio igen. Meggiorini klackade bak bollen till Di Vaio, som vände och vred i straffområdet, innan han drog till - hårt och lågt vid Storaris första stolpe.

Juventus kastade sedan fram allt man hade för att få till en reducering och kvittering. Men matchen slutade 2-0.

Juventus: Storari, Grygra, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Krasic, Melo, Marchisio, Martinez, Matri, Iaquinta

Bologna: Viviano, Esposito, Portanova, Britos, Rubin, Perez, Mudingayi, Casarini, Della Rocca, Meggiorini, Di Vaio

Publicerad 2011-02-26 kl 23:01