Dybala frälste Juve i sista minuten - tionde raka segern

Serie A

Juventus segersvit såg ut att brytas och ge Napoli ett läge att rycka.
Då klev Paulo Dybala fram och frälste Juve i sista minuten.

Det var ett låst och tillknäppt toppmöte mellan Lazio och Juventus under lördagskvällen. Mario Mandzukic hade ett mycket fint nickläge för Juve efter en kvart men brände. Chansen var den farligaste i den första halvleken, som slutade 0-0.

Den andra halvleken fortsatte på samma sätt. Lagen försvarade sig bra och bjöd inte på något. Matchen såg ut att sluta 0-0, då klev Paulo Dybala fram i den sista tilläggsminuten. Argentinaren stod för en soloprestation när han dribblade sig in i straffområdet, höll undan en försvarare och liggandes skickade in 1-0.

Målet gav Juve en oerhört viktig seger - den tionde raka i ligan. Därmed behåller man trycket på Napoli som är en poäng före. Serieledaren möter Roma under lördagskvällen och är pressat att vinna då Juventus även har en hängmatch.

Lagens startelvor:

Lazio: Strakosha - Luiz Felipe, de Vrij, Radu - Lulic, Parolo, Leiva, Milinkovic, Lukaku - Luis Alberto - Immobile.

Juventus: Buffon - Barzagli, Benatia, Rugani - Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Matuidi, Asamoah - Dybala, Mandzukic.