Dybala hattrickhjälte när Juve vände 2-0-underläge till seger

Serie A

Genoa chockstartade mot Juventus och ledde med 2-0 efter 12 minuter.
Men de regerande mästarna repade sig och vann med 4-2 efter ett hattrick av Paulo Dybala.

Genoa chockstartade hemma mot Juventus. Med bara 18 sekunder på klockan tog man ledningen när Miralem Pjanic olyckligt styrde bollen i eget mål.

Andrej Galabinov satte sedan 2-0 på straff efter att domarna tagit videoassistans.

De sexfaldigt regerande mästarna skulle dock komma tillbaka. Paulo Dybala såg med dubbla mål till att Juventus gick till pausvila med ett oavgjort resultat.

I den andra halvleken stod Juan Cuadrado och Dybala för två vackra solomål och Juve tog därmed sin andra raka seger.

I Genoa var Oscar Hiljemark på nytt utanför truppen. Svensken har ryktats vara på väg bort från klubben.