Dzeko avgjorde för Roma - Milan fortsätter att hacka

Serie A

Storsatsande Milan fortsätter att gå en aning knackigt i Serie A.
Hemma mot toppkonkurrenten Roma kom andra raka förlusten.

Milan har satsat stort inför den här säsongen och värvat för dyra pengar. Men än har inte laget blommat ut till fullo. Hemma mot Roma under söndagen kom lagets andra raka förlust.

I en jämn match blev Edin Dzekos mål i den 72:a minuten avgörande. Anfallaren drog iväg ett skott som styrde på Alessio Romagnoli och gick utom räckhåll för Gianluigi Donnarumma i Milan-målet. Målet var Dzekos sjunde på sex Serie A-matcher.

2-0 kom fyra minuter senare när Radja Nainggolans hårda skott tvingade fram en retur som Alessandro Florenzi utnyttjade till att dubbla ledningen.

Milans jakt på reducering kom av sig när Hakan Calhanoglu fick sitt andra gula kort och blev utvisad tio minuter från slutet.

Roma vann matchen med 2-0 och tog sin femte seger av sex möjliga. För Milan var det tredje förlusten på sju matcher.