POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Efter Barcelonas kapning - Monchi: "Svårt att förstå"

Foto: Bildbyrån/twitter.

Roma var överens med Malcom - men affären blev kapad.
Nu uttrycker Romas sportchef Monchi besvikelse över affären. 
- Vi undersöker om vi kan ställa dem inför rätta, säger han till Romas hemsida. 

Roma meddelade i går, i likhet med Bordeaux, att klubbarna var överens om en övergång för den brasilianske stjärnan Malcom, 21, till Serie A-klubben, men senare under kvällen kom däremot nya rapporter om att Barcelona gett sig in i kampen om stjärnans underskrift och i dag meddelade den spanska giganten att klubben värvar brassen. 

Nu ger Romas sportchef Monchi sin syn på affären och berättar att Roma valde att dra sig ur affären, när det blev en auktion om anfallaren. 

- Vad som hände med Malcom är enkelt att förklara, men svårt att förstå eftersom att vi fann en överenskommelse med agenten, spelaren och Bordeaux. Jag informerade vår president (när det ändrades) och han frågade mig om vi skulle gå framåt för ett nytt bud som var bättre än Barcelonas bud. Pallotta (Romas president) tog beslut att lägga fram det bästa möjliga budet, men när förhandlingen blev en auktion, så valde vi att dra oss ur, säger Monchi till Romas hemsida. 

Dessutom meddelar Monchi att Roma ska undersöka om det går att göra affären till ett rättsligt fall med anledning av att Roma var överens med Bordeaux. 

- Vi undersöker just nu om vi kan ställa dem inför rätta. Det är sant att ingenting skrevs på, men det finns flera meddelanden från både agenterna och Bordeauxs president som är värda att titta på, säger han till hemsidan. 

Sportchefen meddelar även att Roma kommer atta arbeta för att plocka in en ny spelare som antingen är lika bra eller bättre än Malcom. 

- Om någon vill komma till Roma, så är det jättebra, men om de inte vill komma, så vill vi inte ha dem. Jag vill berätta för våra supportrar att vi jobbar hårt på att identifiera en ny spelare som vill komma till Roma som är lika bra eller bättre än Malcom, säger han. 

Publicerad 2018-07-24 kl 20:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå