Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Efter infekterade övergången - nu kan han stängas av

Foto: Patric Söderström / Scanpix

Etrit Berisha

Etrit Berisha lämnade Kalmar för Lazio i somras. Chievo hävdade dock att man redan hade skrivit ett avtal med målvakten. Nu kan Berisha stängas av i sex månader.

Det var i slutet av sommaren som Kalmars dåvarande målvakt Etrit Berisha skrev på för Serie A-klubben Lazio. Innan allt blev klart med Lazio hävdade konkurrenten Chievo att de hade nått ett avtal med målvakten – något som Berisha själv förnekade. Chievo hävdade då med att dra fallet till FIFA.

– Vi vill inte börja bråka med Lazio med tanke på de goda relationerna mellan presidenterna i våra klubbar. Det är möjligt att vi kan hitta en lösning men jag har i ärlighetens namn svårt att se hur den skulle se ut, sa Chievos sportchef Giovanni Sartori till Radio Maná Sport i september.

Nu skriver Lazioland.com att Lazio letar efter ny målvakt eftersom den albanske landslagsmålvakten kan stängas av i sex månader eftersom Chievo dragit fallet till Uefa. Chievo hävdar att Berisha skrivit på ett för-kontrakt innan han skrev på för Lazio. Uefa väntas komma med beslut före säsongen är slut.

Publicerad 2014-01-29 kl 10:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons