POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Ekdal avfärdar Cesena-rykte: "Inte det minsta sant"

Enligt italienska medier är Albin Ekdal på väg till Cesena.
Den svenske mittfältaren dementerar:
- Det är inte det minsta sant, säger han till fotbollskanalen.se.

På ett möte mellan klubbarna uppges Juventus och Cesenas representanter ha diskuterat en affär, där 22-årige Albin Ekdal och ytterligare två spelare flyttar från Turin. Bland annat Tuttosport skriver om den påstådda transfern.

Men när fotbollskanalen.se konfronterar svensken med uppgifterna avfärdar han alltsammans.

- Det är bara rykten som gör gällande att Cesena är intresserat, jag har personligen inte pratat med klubben överhuvudtaget, så det är inte det minsta sant, säger Ekdal.

Spekulationerna om en stundande flytt har intensifierats sedan Ekdal lämnades hemma när Juve reste på försäsongsläger till USA – trots att han vid förra månadsskiftet köptes tillbaka från Bologna som ägt 50 procent av hans spelrättigheter.

- Vad som händer i framtiden? Vi får väl se i dagarna. Nu kör jag på och tränar med Juventus, men jag känner till att det finns en del intresse på annat håll.

Var tror du att du spelar nästa säsong?
- Jag vet inte riktigt, italienarna drar ut på det mesta. Det är mycket som händer först under de sista dagarna på transferfönstret, och det är ju öppet väldigt länge till. Juventus känner väl att det inte är särskilt brådis, och jag tycker väl lite så också nu. Det är bara att avvakta, säger Ekdal.

Publicerad 2011-07-20 kl 14:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå