Ekdal från start - men Juve för starkt

Italien

Albin Ekdal spelade hela matchen när hans Siena fick ge sig med 0-1 mot Juventus i Serie A. Ekdal, som är utlånad från just Juventus den här säsongen, hade matchens bästa chans i första halvlek men Gianluigi Buffon räddade Turinlagets nolla.

Gästerna imponerade inte i andra men till slut kunde brassen Amauri nicka in segermålet med dryga kvarten kvar.

Juventus är trea, två poäng bakom Sampdoria och fyra efter Inter som båda vann på lördagen.

Ett lag som har det tungt är Roma som fick se Livorno ta säsongens första seger, 1-0 i Rom. Det trots att bottenlaget fick sin målvakt Alfonso Di Luca utvisad i mitten av andra. Genom segern överlämnade Livorno sistaplatsen till Siena.

Napolis Walter Mazzarri har fått en drömstart sedan han tog över laget efter Roberto Donadoni. 1-0 borta mot Fiorentina var andra raka segern. En annan Walter, italienska landslagets gamle målvakt Zenga, sade till sina spelare i Palermo att det inte finns några gränser för laget i Serie A. Det gav tredje raka segern, 1-0 mot Udinese, sedan Cesare Bovo nätat i 87:e minuten. Sicilianarna är nu fyra, tre poäng bakom Juventus.

På sjätteplats återfinns Milan som kan tacka Alessandro Nesta för de tre poängen mot Chievo. I minut 81 och 90 vände Nesta Chievos 1-0 till en 2-1-vinst för gästerna.