Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Ekdal vill lämna Juventus: "Tror att jag får mer speltid då"

Fyra italienska klubbar jagar Albin Ekdal.
Svensken räknar med att lämna Juventus.
- Då får jag mer speltid, säger han till fotbollskanalen.se.

I en så kallad ”blind auktion” i juni värvade Juventus tillbaka mittfältaren som varit utlånad till delägaren Bologna. Det innebär att han numera helt och hållet tillhör Turinlaget. Men särskilt troligt att han ingår i a-truppens planer tycks det ändå inte vara.

När Juventus reste till USA på träningsläger lämnades den förre BP-spelaren hemma och fick vässa formen ihop med andra Juve-spelare i liknande situationer.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se finns fyra klubbar i Serie A som visat intresse av olika grad för Albin Ekdals tjänster. Själv bekräftar han att det förmodligen blir en transfer inom kort.

- Inställd på det är jag väl inte, men jag tror att jag kommer att byta klubb, ja. Det är större möjlighet att jag får spela då, säger han till fotbollskanalen.se.

Cagliari hör till klubbarna som nämns som möjliga framtida adresser för honom.

- Jag har läst det i italienska tidningar också. Men vilket av alternativen som är ”hetast” vet jag inte ännu. Det lär väl visa sig snart. Klubbarna har ingen brådska eftersom transferfönstret är öppet länge till. Därför känner jag mig inte orolig. Jag kör på här och så lär det hetta till till slut.

Publicerad 2011-08-06 kl 15:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons