POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Ekdals Bologna får poängavdrag igen: ”Inte betalat ut lönerna”

Albin Ekdal njuter av hans egna och Bolognas sportsliga framgångar. Men klubben fortsätter att missköta ekonomin och straffas nu med poängavdrag - igen.
- Klart att det har varit jobbigt, säger han till fotbollskanalen.se.

Säsongen har varit riktigt upp och ner för Albin Ekdals Bologna. Klubben har överraskat rent resultatmässigt, men har vid flertalet misskött sina löneutbetalningar. Missar som gjort att laget fått poängavdrag vid två olika tillfällen.
– Vi har fått reda på att vi kommer att bli av med ytterligare två poäng på grund av att klubben inte betalat ut lönerna, säger Albin Ekdal som berättar att han är orolig över situationen.
– Det är klart att det har varit jobbigt att inte veta. Jag visste inte om man skulle kunna vara kvar eller inte.

Rent sportsligt leker ändå livet för den förra BP-talangen. Förra helgen kom säsongens första mål och i kväll hoppas han återigen kunna göra mål på San Siro.
– Det var kul att göra mål. Jag har blivit mer offensiv, tränaren vill ha mig mer i boxen, säger Ekdal till fotbollskanalen och minns sedan tillbaka till hans mål för Siena mot Inter förra säsongen.
–Jag fick ett inlägg från höger, tog ner bollen på låret och sköt. Sedan blev jag utbytt och vi tappade.

Ekdal lovar också att Bologna ska försöka stå upp mot det forna mästarlaget. De kommer inte att backa hem.
– Alla vet att Inter är bra och vilka spelare som spelar där, men vi kommer inte att spela defensivt. Vi måste in och köra. Spelmässigt har det ju fungerat bra och vi känns som ett komplett lag, säger Bologna-mittfältaren Albin Ekdal till fotbollskanalen.se.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2011-01-15 kl 16:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå