Ekdals Cagliari kryssade med en man mer

Italien

Straff i andra halvlek och spel med en man mer. Men Cagliari, med Albin Ekdal med från start, fick nöja sig med en poäng och 1-1 i söndagens serie A-möte hemma mot Genoa.

Brasilianaren Diego Farias gjorde sitt första mål i den italienska fotbollsligan och gav Cagliari ledningen i 16:e minuten. Men den andra halvleken gick inte alls som Cagliari hade tänkt sig hemma på Sant'Elia.

I den 53:e minuten gjorde Luca Rossettini självmål. Chans till ny ledning för Cagliari kom med kvarten kvar. Genoas Stefano Sturaro orsakade en straff och fick sitt andra gula kort i 75:e minuten. Men Genoas målvakt Mattia Perin räddade Danilo Avelars straff.

Publicerad 2014-11-09 kl 16:04