POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

El Kabir i italiensk intervju: ”Jag är ingen ny Zlatan”

Moestafa El Kabir slår tillbaka mot Zlatanryktena till italiensk media. Mjällbys målspottare ger sin syn på jämförelserna med Milans fixstjärna.
- Jag är inte Zlatan, vi är inte ens samma spelartyp, säger han.

Italienska sporttidningar har jämfört Moestafa El Kabir med Zlatan. Lokaltidningen i hans nya hemstad Cagliari har också hakat på trenden. Men nu fick han en chans att förklara sin syn på skriverierna.

- Jag förstår verkligen inte snacket om att jag skulle vara någon ny Zlatan. Vi är inte ens samma spelartyp, så det blir bara konstigt, säger El Kabir.

Sedan ryktena om en Italienflytt kom igång så har han kallats ”den nya Zlatan”. Men även om El Kabir slår ifrån sig spekulationerna, så finns en stor respekt för Milanstjärnan.

- En dag så hoppas man klart på att bli lika bra som honom. Men det krävs en hel del arbete innan det, säger El Kabir.

Han har precis kommit hem från Sardinien. Första mötet med tränare Roberto Donadoni och klubben var kärlek vid första ögonkastet. Den spektakulära anfallaren och klubben verkar gilla varandra.

- Jag fick ett väldigt bra första intryck, efter att ha träffat tränaren och tittat på staden. Den är väldigt vacker.

El Kabir har höga förväntningar på Serie A-äventyret. I den italienska intervjun så avslöjar han att Cagliari är rätt klubb för honom.

- Deras spelstil passar mig alldeles utmärkt, så jag tror att det kommer att bli bra. Nu håller jag på att lära mig mer om laget, säger El Kabir.

Andreas Jemn

Publicerad 2011-04-11 kl 11:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå