Enkel Roma-seger mot Torino - Farnerud startade

Italien

Roma stod för en stark insats när man enkelt avfärdade Torino på hemmaplan. Ligatvåan vann med 3-0 och hakar på Juve i toppen.

Juventus hade ryckt sig till ett sexpoängsförsprång i Serie A efter 7-0-krossen mot Parma. Då svarade Roma med en stark insats när man besegrade Torino med 3-0. Ligatvåan kontrollerade matchen från start till mål.

Vasilis Torosidis inledde målskyttet efter åtta minuter och knappt 20 minuter senare dubblade Seydou Keita hemmalagets ledning. I den 58:e minuten utökade Adem Ljajic till 3-0. Roma kontrollerade sedan matchen in till slutsignalen. Tre poäng betyder att man är tre poäng efter Juve i tabellen.

Alexander Farnerud startade för Torino - hans blott andra match från start den här säsongen. Mittfältaren byttes ut i halvtid. Pontus Jansson spenderade hela matchen på bänken.

För Roma gjorde Kevin Strootman efterlängtad comeback efter åtta månaders skadefrånvaro.

Publicerad 2014-11-09 kl 22:52