Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

EXTRA: Zlatan i blåsväder - ska ha slagits med lagkamrat

Zlatan Ibrahimovic är i blåsväder. Svensken ska ha slagits med sin enorme lagkompis – och Milans träning fick avbrytas.
- Inget att bry sig om, säger agenten Mino Raiola till fotbollskanalen.

La Repubblica skriver att Ibrahimovic, två dagar efter Champions League-mötet med Real Madrid, hamnat i luven på amerikanen Oguchi Onyewo vid Serie A-klubbens träningsanläggning.

- Det var en isolerad händelse, och den är glömd nu, säger Milans vicepresident Adriano Galliani i ett kort uttalande till Sky Sport 24.

Milans hemsida nämner inte den påstådda händelsen med ett ord, och Ibrahimovic agent Mino Raiola tar alltsammans med en nypa salt när fotbollskanalen når honom för en kommentar.

- Jag har inte pratat med Zlatan, men det verkar inte så allvarligt. För mig är det här ingenting att fästa uppmärksamheten vid. Det är väl snarare bra att sådana här saker händer.

Hur menar du då?
- Bättre att rensa luften än att hålla saker inom sig, inte sant? Det här är stora killar som kan ta hand om sig själva och om det finns spänningar dem emellan - låt dem lösa alltihop bara. Dessutom har ju Milan en tränare som är duktig på att ta hand om sådana här saker, säger Raiola.

Osämjan ska ha startat efter att "Ibra" bryskt tacklat försvararen Onyewo, som enligt La Repubblica svarade med att gripa tag om forwardens nacke. Därefter uppges duon ha rykt ihop så pass att ett flertal truppmedlemmar fick gå emellan för att förhindra ett regelrätt knytnävsslagsmål. Med tanke på spelarnas storlek - bägge mäter drygt 190 centimeter - ska det dock inte ha varit alldeles enkelt att lösa situationen.

La Repubblica skriver också att träningen sedermera avbröts och att tränaren Massimilliano Allegri höll ett möte med de inblandade parterna. Omkring 30 supportrar på Milanello ska ha bevittnat händelsen.

- Så länge ingen blir skadad är det inget att hetsa upp sig över, säger Mino Raiola.

Publicerad 2010-11-05 kl 20:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons