Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

FOTBOLLSNOTISER 11/9: Tevez knäskadad

Stort och smått från fotbollsvärlden.

FRANKRIKE 15.40 Nej, Laurent Blanc ska inte ta över det franska landslaget. Jean-Louis Triaud, president för Bordeaux, sa nyligen att han skulle släppa sin tränare om landslaget kallade men Blanc säger nu att det vara var "ett naivt svar på en fråga som han inte borde behöva svara på"

TYSKLAND 13.49 Naldo förlänger med Werder Bremen. Brassebacken skriver på för fyra år till.

ENGLAND 13.30 Carlos Tevez blir borta i tre veckor på grund av en knäskada, rapporterar Sky Sports.

SPANIEN 11.22 Efter 16 månader i sjukstugan verkar Gabriel Militos knä vara läkt och så snart musklerna har hunnit bli starka nog är han redo för comeback. Just nu tränar han på cykel och inte med laget, säger klubbens tränare Doctor Cugat till Catalunya Radio.

AUSTRALIEN 11.15 Mark Vidukas karriär fortsätter med största sannolikhet i Australien. Om den fortsätter - Europa är nämligen uteslutet. Spelaren väljer att flytta hem, men det är inte säkert ännu om han söker upp någon ny klubb.

FRANKRIKE 08.21 Lyons mittback Jean-Alain Boumsong är ljumskskadad och kommer att missa cirka fyra veckor spel. Det innefattar bland annat de två första gruppspelsmatcherna i Champions League.

ENGLAND 08.10 Wigan jagar nytt och Modeste M’Bami är kontraktslös och kan därför signas trots att transferfönstret är stängt. Han har redan provspelat med Portsmouth men fått nobben. Nu får han några pass på sig att visa sitt värde i Wigan. Mittfältarens kontrakt med Marseille gick ut i somras.

Publicerad 2009-09-11 kl 15:50
Annons
Annons
Annons