POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Gattuso: ”Jag har gjort fler misstag den här säsongen än på 16 år”

Gennaro Gattuso hånade Inter-tränaren Leonardo. Nu ångrar han sig – men menar att han sjöng med fansen för att tacka dem.
- Jag skulle hoppa upp på staketen och sjunga med igen, säger han till La Repubblica.

Milanspelarna firade med supportrarna och Gennaro Gattuso stämde in i fansens sång om att förre spelaren och tränaren i klubben, Leonardo, som nu tränar Inter – är skit. Sången har väckt starka reaktioner i Italien och igår krävde Leonardo en förklaring. Nu har den kommit:

- Allt detta ståhej för en skämt känns överdrivet. Om jag kunde gå tillbaka, med tanke på allt liv det blivit, skulle jag inte göra det igen. Jag spelade över och förstår att det inte är ett bra föredöme för ungarna.

- Men låt mig vara tydlig, jag skulle hoppa upp på staketen och sjunga med igen. De fansen har följt oss runt hela Italien, betalat en massa pengar och åkt långa resor. Det minsta vi kan göra är att tacka dem.

Gattuso har varit inblandad i fler incidenter under säsongen, bland annat när han hamnade i bråk med en av de assisterande tränarna i Tottenham, Joe Jordan, i Champions League-åttondelen. Gattuso medger att det varit en händelserik säsong.

- Jag har gjort fler misstag den här säsongen än på 16 år som professionell spelare.

Publicerad 2011-05-11 kl 16:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå