Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
15v

Gattuso om Zlatan-ryktena: “Fråga Maldini, Leonardo eller Scaroni”

Foto: Bildbyrån

Italienska medier hävdar att Milan överväger att erbjuda Zlatan Ibrahimovic ett korttidskontrakt. Gennaro Gattuso menar att det inte är upp till honom huruvida svensken ansluter eller inte.
- Jag tänker bara prata om spelarna jag har. Fråga Maldini, Leonardo eller Scaroni, säger Milantränaren.

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med LA Galax gäller över nästa år också, men rykten har placerat svenskan i olika europeiska klubbar redan efter denna säsongen. Senast var det Corriere della Sera som spekulerade i olika alternativ för Milan och nämnde Zlatan som ett av dem.

Men Milans tränare Gennaro Gattuso, som spelade med svensken i Milan mellan 2010-2012, ville inte kommentera saken på en presskonferens under onsdagen.

- I dag är hans födelsedag, så jag önskar honom en god födelsedag. Jag tänker bara prata om spelarna jag har, så ni får fråga Maldini, Leonardo eller Paolo Scaroni, säger Gattuso enligt Football Italia.

Innan presskonferensen pratade Milantränaren även med Sky Sports Italia, som även de frågade om Zlatan. Även i den intervjun valde Gattuso att inte spekulera om anfallarenseventuella återkomst.

- Zlatan är en vän och jag önskar honom en god födelsedag och ett snabbt tillfrisknande från skadan han hade. Om han kan återvända till Milan? Jag kan bara tänka på de spelarna jag har tillgängliga, säger Gattuso.

Gattuso jämförde dock svensken med hans nuvarande anfallare i Milan, Gonzalo Higuain.

- Att spela med Ibrahimovic är stressigt för han är alltid engagerad och han kräver alltid mycket från sina lagkamrater. Han har den mentaliteten medan Higuian, som också vill vinna, är lite annorlunda och ibland får sina lagkamrater att le, säger Milantränaren.

Publicerad 2018-10-03 kl 16:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons