Gazzettan: "Ibras magi räckte inte till"

Milan rasade ihop och förlorade derbyt mot Inter.
Då konstaterar La Gazzetta dello Sport följande:
"Ibras magi räckte inte till", skriver tidningen.

Zlatan Ibrahimovic missade Milans möte med Hellas Verona på grund av sjukdom, men i går, söndag, fanns svensken återigen med i startelvan när det spelades derby mot Inter.

Milan gick ut till halvtidsvila med 2-0, efter två sena mål, där svensken noterades för det ena och spelade fram till det andra.

Men i andra halvleken föll Milan ihop. Nio minuter in på akt två hade Inter kvitterat och med 20 minuter kvar kom 3-2 innan Romelu Lukaku punkterade matchen med sitt 4-2-mål i slutskedet.

Natten till måndag, svensk tid, hölls Oscarsgalan, men La Gazzetta dello Sport tycker nog att Oscarsjuryn borde varit på San Siro i stället. Där var nämligen ett "Episkt Inter" som vände derbyt. Där fanns Lukaku som kysste den svartblåfärgade hörnflaggan. Det var en "Oscar till Conte" och ett "derby som en film".

Zlatan Ibrahimovic såg efter första halvlek ut att få huvudrollen men, som GdS konstaterar: "Ibras magi räckte inte till". Och då nådde han ändå Cristiano Ronaldo-höjder när han nickpassade fram Rebic till första målet från 2,53 meter, skriver tidningen.

Publicerad 2020-02-10 kl 09:23