Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Gazzettans läsare: Vill inte offra mittfältare för Zlatan

Är Zlatan rätt spelare för att ta Juventus till Champions League-titeln? Ska man offra Claudio Marchisio för att kunna värva Ibra? Det är två av frågorna som ingår i den undersökning som Gazzetta dello Sport gjort.

Den italienska dagstidningen Gazzetta dello Sport har gjort en undersökning kring Juventus, dess säsong och dess framtid. Bland annat tycker 74 procent av Juventus supportrar att årets upplaga är bättre än fjolårets och att det behövs en starkare anfallare för att vinna ute i Europa.

Självklart ingår också Zlatan Ibrahimovic i undersökningen. På frågan om Zlatan är rätt spelare för att få dem att vinna Champions League, svarade 52 procent ja och 48  nej.

Men även om en liten majoritet tycker att Zlatan är den rätta värvningen vill supportrarna inte att Juventus ska offra mittfältaren Marchisio. Hela 67 procent tyckte inte att man skulle sälja Marchisio för att kunna värva Ibrahimovic.

I övrigt fick Andrea Pirlo och Arturo Vidal flest röster på vilken spelare som symboliserat scudetton mest och Gianlugi Buffon fick bäst betyg av supportrarna.

Publicerad 2013-05-07 kl 12:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons