Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Gli azzurri tar semester - kolla var

En lång säsong är till ända för de italienska stjärnspelarna Efter det bittra uttåget ur EM väntar nu sol och bad för de flesta. Kolla in var din favorititalienare semestrar i sommar.

Bröderna Inzaghi: Milano Marittima (tre mil från Rimini)
Ett sedan länge besökt område av de två fotbollsbröderna. Pippo har dock redan lämnat paradiset enligt La Gazzetta dello Sport. Däremot kommer Luca Toni på besök senare i sommar.
Grosso: Pescara
Borriello: Capri
Quagliarella: Amalfi-kusten och Positano.
Gattuso: Kalabrien
Perrotta: Kalabrien

Gillar inte stranden

Cassano: hem till Bari - tvärtemot alla de andra i laget gillar han inte att hänga på stranden.
Totti, Bianchi, Sereni och Esposito åker alla till vackra Porto Cervo för att vila upp sig och delta i två småturneringar: Lele Mora och Alesssandro Nuccetelli. Alberto Aquilani sägs också vara på ingång.
Di Natale ska även han till Porto Cervo, men efter att han besökt Marcello Lippis favoritplats: Forti dei Marmi. Kustorten befolkas även av Andrea Pirlo som har lovat att ordna en stor middagsbjudning med Alessandro Gamberini i sitt hus.

Singlarna samlas

Singelgrabbarna i gli azzurri drar till Formentera i sommar: Giorgio Chiellini, Massimo Ambrosini, Marco Amelia och Riccardo Montolivo .
Uppskattade semesterön Sardinien får fint besök av Gianluca Zambrotta med familj. Calaiò och Marek Jankulovski är redan på plats.

Långresa

Mittfältsregissören Daniele De Rossi satsar på extra flygbonus till hösten. Eller vad sägs om New York-Seychellerna-Madagaskar-Italien?
Roma-spelaren blir dock inte ensam italiensk landslagsman i New York. Christian Panucci, Marco Materazzi och Marco Amelia har också bokat en resa dit.
Fadersgestalten hos de tröttkörda italienarna är Alessandro Del Piero . Den nyblivna pappan stannar hemma för att ta hand om sitt barn.

Publicerad 2008-06-25 kl 14:32
Annons
Annons
Annons