Glödhete Icardi sänkte Roma - Spalletti segrade i återkomsten

Serie A

Luciano Spalletti lämnade Roma för Inter inför den här säsongen.
Tränaren segrade under lördagen på sin gamla hemmarena efter att Mauro Icardi stått för två mål i Inters vändning.

Efter den förra säsongen lämnade Luciano Spalletti Roma. Ny klubbadress blev konkurrenten Inter.

Under lördagen var Spalletti tillbaka på sin gamla hemmarena Stadio Olimpico. Och tränaren skulle gå segrande från återkomsten.

Det var dock Roma aom tog ledningen efter 15 minuters spel. Edin Dzeko tog ner Radja Nainggolans inspel på bröstet och skickade snyggt in 1-0.

Nainggolan hade senare i halvleken ett vasst skott i stolpen.

I den andra halvleken var det lagkamraten Diego Perottis tur att få se ett fint skott stoppas av stolpen. Kort därefter kvitterade istället Inter när Antonio Candreva hittade fram till Mauro Icardi som avslutade kyligt fram till 1-1.

I den 77:e minuten slog Icardi till igen. Den glödhete anfallaren vände snabbt i straffområdet och satte bollen lågt vid stolpen. Målet var Icardis fjärde på två matcher i säsongsinledningen.

I en match där Roma hade flest farliga chanser var Inter det mer effektiva laget och vann med 3-1.

Lagens startelvor:

Roma: Alisson - Juan Jesus, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman -Defrel, Dzeko, Perotti.

Inter: Handanovic - D’Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo - Gagliardini, Vecino - Candreva, Borja Valero, Perisic - Icardi.