Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Granqvist stannar i Genoa: "Inte aktuellt att röra på mig nu"

Foto: Marco Vasini AP/Scanpix

Andreas Granqvists övergång till Dynamo Kiev sprack.

Nu stannar han i Genoa hela säsongen.

- Det känns inte aktuellt att jag skulle röra på mig nu, säger han till Alltid Fullsatt.

Andreas Granqvist har varit ryktenas man i Italien. Lazio och Milan har varit ute efter den svenske landslagsbacken - och för ett tag sedan var Dynamo Kiev nära ett köp. Men det blev ingen övergång och nu berättar 27-åringen för Alltid Fullsatt att det inte lär bli någon flytt i januari.

- Det var väl ganska nära, men det måste kännas bra på många plan och får man inte ihop allt det viktiga med det sportsliga, ekonomiska och det sociala så känns det inte så aktuellt, säger Granqvist till sajten.

- Man ska aldrig säga aldrig, men för tillfället känns det inte aktuellt att jag skulle röra på mig nu.

Andreas Granqvist har 2,5 år kvar på kontraktet med Genoa som ligger på 18:e plats i Serie A. För några dagar sedan fick Luigi Delneri sparken och ersattes av Davide Ballardini som är lagets tredje tränare för säsongen.

- Jag träffade honom som hastigast på träningen i går och fick ett positivt intryck. Vi får se vad han har för spelidé och om han inför något nytt. Klubben kände väl sig tvungna att göra något och det är alltid lättare att sparka tränaren än 22 spelare. Samtidigt måste vi spelare ta tag i det nu, säger Granqvist.

- Jag trivs jättebra i Genoa och stannar gärna här. Ska jag gå någon annanstans så har ju klubben också något att säga till om. Milans intresse har funnits där en längre tid, men det ekonomiska läget i Italien är samma som i övriga Europa för tillfället. Dessutom vill ju Genoa har bra betalt för mig eftersom jag har 2,5 år kvar på kontraktet. Samtidigt så görs de större affärerna under sommaren.

Publicerad 2013-01-22 kl 14:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons