POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN
1v

Gustafson blev klar för nya klubben - två minuter innan deadline: ”Det var på håret”

Foto: Bildbyrån

Samuel Gustafson blev i måndags klar för Cremonese.
Med bara minuter kvar av transferfönstret.
- Det var på håret kan man säga, säger mittfältaren till GP.

Samuel Gustafson lämnade på Deadline Day Serie A-klubben Torino för en permanent flytt till Serie B-laget Cremonese. Men förhandlingarna höll på att dra ut på tiden och enligt Göteborgs-Posten blev allt klart först två minuter innan övergångsfönstret stängde.

- Det var på håret kan man säga! Förhandlingarna pågick väldigt sent, utan att gå in närmare på det, säger Gustafson till tidningen.

Samtidigt menar 24-åringen att han inte var orolig över att flytten inte skulle bli av.

- Det var inte jag som jobbade med det så det var onödigt att vara nojig. Jag följde vad som hände, fick nya uppdateringar var 15:e minut eller något. Det är klart att det var lite psykiskt ansträngande, men det är en del av det här livet. Jag är glad att det gick igenom, säger mittfältaren.

Gustafson drog på sig en höftskada i förra säsongens sista match, som gjorde att intresset för honom var något svalare under året. Men han är nöjd med flytten till Cremonese, som gör att han tar steget ner till Serie B men att han stannar i samma del av Italien och får ett liknande liv.

- Vilken serie det är kommer i andra hand efter att få spela den fotboll man vill på ett ställe där man är uppskattad. Jag är hellre uppskattad i ett lag som spelar bra fotboll i Serie B än försöker hänga kvar så högt upp som möjligt. Sedan känner jag att jag hade kunnat spela Serie A i år, jag är nöjd med året som gick. Men det kanske blir nästa år? säger Gustafson.

Publicerad 2019-09-04 kl 09:27
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå