Handsmål av Adriano när Inter vann derbyt - se målen

Italien

Inter tog hem Derby della Madonnina efter 2-1 på ett Milan som säkert kommer att ha en del att säga om Inters ledningsmål. På repriserna kunde man se hur Adriano stöter in bollen i mål med sin högra underarm.

Zlatan Ibrahimovic och hans Inter är på väg mot fjärde raka titeln i serie A. 2-1 mot Milan i derbyt på San Siro innebär att Inter leder med hela nio poäng före Juventus och tio före lokalkonkurrenten.

Det var ett derbyt med två olika ansikten - och halvlekar. Inter dominerade den första och gick till pausvila med 2-0.

Brassen Adriano var piggare än på mycket länge och nickade in 1-0 efter en halvtimme. Bollen gick via armen på Adriano och Milanspelarna ansåg att det var hands.

Zlatan Ibrahimovic gjorde inget mål men han nickade fram bollen till Dejan Stankovic som sköt 2-0 i den 43:e minuten.

Filippo Inzaghi kom in efter 57 minuter i stället för David Beckham som gjorde sin sista match i Milan. Och 35-åringen var ytterst nära att greja oavgjort för Milano. Inzaghi hade en boll i mål men dömdes korrekt bort för offside

Först reducerade Pato i den 72:a minuten efter en underbart vackart anfall. Inzaghi hade sedan två-tre bra chanser i slutet av matchen men Julio César gjorde ett par fina räddningar.

Inter hade också ett par målmöjligheter men Adriano var en aning självisk i avgörande stund.

Inter-Milan 2-1 1-0, 29', Adriano; 2-0, 44', Stankovic; 2-1, 70', Pato