Hiljemark assisterade i Palermos övertygande seger

Serie A

Oscar Hiljemark spelade hela matchen och stod för en assist för sitt Palermo i segern mot Frosinone.
Robin Quaison fick se hela 4-1-segern från bänken.

Oscar Hiljemark sprang ut från första minuten när han med sitt Palermo tog emot Frosinone hemma på Stadio Renzo Barbera.

Redan i den femte minuten skulle svensken göra avtryck i matchen när han påpassligt spelade fram Edoardo Goldaniga som satte 1-0 för hemmalaget.

Med en 2-1-ledning i halvtid fortsatte Palermo att trycka på framåt vilket gav utdelning både en och två gånger.

Via mål av Aleksandar Trajkovski och Alberto Gilardino besegrade Sicilienarena tillslut nykomlingen med 4-1.

Robin Quaison byttes aldirg in utan fick se hela matchen från bänken.

I och med segern ökar Palermo (18 poäng) gapet ner till det negativa kvalstrecket där just Frosinone placerar sig med sina 14 inspelade pinnar.