Hiljemark med assist när Genoa tog skön seger

Serie A

Oscar Hiljemark spelade med ett vackert inlägg fram Gianluca Lapadula fram till 1-0 för Genoa mot Cagliari. Hemmalaget tog till slut en efterlängtad seger efter ett sent 2-1-avgörande.

Oscar Hiljemark fick en pangstart på sin återkomst till Genoa med tre raka segrar. Men sedan har det gått tyngre för svenskens lag. Tre raka förluster och ett kryss följde. Men under tisdagskvällen skulle det bli en skön seger för Genoa hemma mot Cagliari.

Efter en mållös första halvlek så stod Hiljemark för ett mycket vackert inlägg fram till Gianluca Lapadulas 1-0-nick i den 53:e minuten.

Gästerna skulle dock komma tillbaka tio minuter senare. Från straffpunkten satte Nicolo Barella 1-1.

I den 90:e minuten kom sedan avgörandet från hemmalaget. Iuri Medeiros knorrade snyggt in 2-1 i det bortre hörnet och blev stor hjälte.

Efter segern klättrar Genoa till tolfte plats i Serie A.