Hurtig och Sembrant cupmästare - Juve vinnare i supercupfinalen

Italien

Lina Hurtig och Linda Sembrant är cupmästare.
Under söndagen besegrade Juventus Fiorentina med 2-0 i den italienska supercupfinalen.

Under söndagen gjorde Juventus och Fiorentina upp i den italienska supercupfinalen. Lina Hurtig fanns med från start i Juve, medan Linda Sembrant fick inleda på bänken.

Länge såg första halvlek ut att sluta mållös, men med sex minuter kvar till pausvisslan tog Juve ledningen. Barbara Bonansea vek in i banan från högerkanten, tog sig förbi sin försvarare och placerade in 1-0 med vänsterfoten i det bortre hörnet.

Tio minuter in på den andra halvleken utökade Juve sedan ledningen till 2-0. Målskytt? Återigen Bonansea, den här gången på volley.

Fler mål blev det inte i matchen, utan Juventus vann med 2-0 och vann således den italienska supercupen. Hurtig byttes ut med fyra minuter kvar av ordinarie tid, medan Sembrant blev kvar på bänken matchen igenom.

Länge såg första halvlek ut att sluta mållöst, men med sex minuter kvar till pausvisslan tog Juve ledningen. Barbara Bonansea vek in i banan från högerkanten, tog sig förbi sin försvarare och placerade in 1-0 med vänsterfoten i det bortre hörnet.

Nästa helg väntar Inter borta för Juventus i ligaspelet. Juve toppar tabellen och har maximala 30 poäng efter tio omgångar.

Publicerad 2021-01-10 kl 14:20