Hurtigs nya succé: Målskytt i överkörningen av rivalen

Serie A Femminile

Lina Hurtig blev målskytt när Juventus körde över rivalen Milan med 5-2.
Nu stormar de mot Scudetton.

Juventus har haft en otroligt stark start på säsongen i Serie A Femminile. Inför söndagens rivalmöte med Milan hade de vunnit tio av tio matcher. Det skulle sedan bli elva av elva och svenska Lina Hurtig skulle vara högst bidragande i en total överkörning av rivalen.

Efter att ha inlett matchen på bänken blev Hurtig inbytt i den 67:e minuten vid ställning 2-1 till Juventus då hon ersatte Agnese Bonfantini.

Bara två minuter efter inhoppet kvitterade Milan till 2-2, men Juventus skulle svara starkt. Inom tolv minuter från 2-2-målet hade de vitsvarta vänt till en 4-2-ledning. På tilläggstid höll sig sedan Hurtig framme och fastställde slutresultatet 5-2 i den 92:a minuten.

Juventus succé fortsätter alltså. Trots att det återstår elva omgångar av säsongen så stormar de mot Scudetton.

Publicerad 2021-12-12 kl 21:03