Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

INFÖR FIORENTINA - BARI: Mihajlovic hänger löst

Lorenzo Medici ger er läget inför Fiorentina-Bari.

Fiorentina gjorde en riktigt bra första halvlek sist mot Sampdoria men tappade sin 1-0-ledning i andra halvlek när man släppte initiativet till sina motståndare och föll alldeles för långt ner på sin egen planhalva. Prestationen var signifikativ för ett lag utan självförtroende och Fiorentina behöver verkligen en framgång mot Bari för att stärka sin självkänsla. En annan som behöver en vinst är Fiorentinas tränare Sinisa Mihajlovic, för hur långt tålamod har klubben med den serbiske tränaren om segrarna fortsätter att utebli? Det fanns tendenser i matchen mot Sampdoria som gav indikationer på att laget kan vara lite på gång men det gäller att bekräfta det på lördag mot Bari. Juan Vargas testas sent och man saknar fortfarande Gaetano D´Agostino men återfår sin mittfältsgeneral Riccardo Montolivo efter avstängning.

Efter en fin inledning på säsongen för Bari såg laget väldigt segt och uddlöst ut senast mot Lazio. Eftersom laget saknar bredd på kvalité i sin trupp är det väldigt viktigt att spelarnas inställning alltid är på topp och att man får ut maximalt av sin kapacitet, annars blir den kreativa kravbelastningen på mittfältaren Sergio Almiron och anfallaren Paulo Barreto för stor. Mot Fiorentina lär yttern Edgar Alvarez från Honduras återfinnas från start och troligen får anfallaren Jose Castillo chansen från start istället för Viatly Kutuzov. Fiorentina har stor press på sig att ta alla tre poängen i denna måste-match och Bari måste visa att matchen mot Lazio var ett undantag och inte en begynnande formsvacka. Buona partita!

FIORENTINA
Trolig laguppställning (4-2-3-1): Frey, De Silvestri, Kröldrup, Gamberini, Gulan; Donadel, Montolivo; Santana, Ljajic, Marchionni; Gilardino.
Skador: Jovetic (mars 2011), Vargas och Zanetti (tveksamma till spel) D´Agostino (1-2 veckor) Felipe (ca 2 veckor)
Avstängningar: Mutu (avstängd pga doping fram till 28 okt)

BARI
Trolig laguppställning (4-4-2): Gillet, Belmonte, A.Masiello, Parisi, S.Masiello, Alvarez, Almiron, Donati, Ghezzal; Castillo, Barreto.
Skador: Romero (2 veckor) Raggi (tveksam till spel)
Avstängningar: Inga.

Resultat de tre senaste säsongerna: 2-1 (09/10)

Se matchen på TV4 sport lör 23 okt kl 20.45!

Publicerad 2010-10-23 kl 09:21
Annons
Annons
Annons