POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

INFÖR JUVENTUS - PARMA: Atommyran mot klubben som lånat ut honom

Lorenzo Medici ger dig förutsättningarna inför Juventus-Parma

Juventus håller sakta men säkert på att få tillbaka sina skadade spelare och kan snart, nästan för första gången, ställa upp med ett helt ordinarie lag. Inte riktigt ännu dock. Gianluigi Buffon är inte riktigt spelklar och Vincenzo Iaquinta drog på sig en muskelskada som håller honom borta i ca 3 veckor. Till matchen mot Parma får Juventus även klara sig utan avstängde Leonardo Bonucci. Juves förhoppningar är att Milos Krasic fortsätter att massakrera sina motståndare med sina löpningar, att Fabio Quagliarella har fler konstnummer kvar i sin repertoar, att Alberto Aquilani och Felipe Melo är lika bra som under hösten och att Alessandro Del Piero har fler mål kvar att göra i sin karriär.

Den lilla atompojken Sebastian Giovinco är spelaren som aldrig fick chansen i Juventus och som nu finns på motståndarsidan i Parma. Giovinco är på lån till Parma som dock har rätt att köpa loss 50% av ägarskapet efter säsongen. Giovinco hade en fin höst men missade tyvärr en del matcher på grund av skada. Räkna med att han gärna vill visa sina kvickhet och dribblingsskicklighet mot "sitt" Juventus. Annars kommer Parma till spel med ett relativt ordinarie lag där Blerim Dzemaili och Antonio Candreva får dra ett viktigt kreativt lass för Parma. Buona partita!

JUVENTUS
Trolig
laguppställning (4-4-2): Storari, Sörensen, Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Pepe; Quagliarella, Del Piero.
Skador: Martinez (ca 2 veckor), Rinaudo och Buffon (tveksam till spel), De Ceglie (februari 2011), Iaquinta (osäker status)
Avstängningar: Bonucci (1), Giandonato (1)

Bäste målskytt: Fabio Quagliarella (9)
Flest assist: Milos Krasic (5)

PARMA
Trolig laguppställning (4-3-3): Mirante, Zaccardo, Paci, Paletta, Gobbi; Morrone, Dzemaili, Candreva; Giovinco, Crespo, Valiani.
Skador: Galloppa, Marques (tveksamma till spel).
Avstängningar: Lucarelli.

Bäste målskytt: Hernan Crespo (6)
Flest assist: Angelo (3)

Resultat de tre senaste säsongerna: 2-3 (09/10) 3-0 (07/08)
Tränarmöten: 7 möten. Luigi Del Neri 3 segrar, Pasquale Marino 3 segrar, 1 oavgjord.
Se matchen på TV400 tor 6 jan kl 12.30!

Publicerad 2011-01-06 kl 00:55
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå