INFÖR MILAN - CATANIA "Fortsätter Zlatans målform mot Catania?"

Italien

Smack, smack. Zlatans två mål i veckan mot Auxerre var inte bara bra för hans eget självförtroende utan gav en viktig seger för hela laget. Efter en tveksam och trög första halvlek från Milano-laget spelade man upp sig rejält i andra halvlek då man satte högre fart och vågade spela ut. Förutom Zlatans två mål gjorde Kevin Prince Boateng en mycket bra match och gav Milans mittfält välbehövliga djupledslöpningar och mer dynamik och energi till laget. Han lär få fortsatt förtroende mot Catania. Tyvärr verkar Alexandre Pato ha muskler av kristall då han på nytt gick sönder mot Auxerre och är borta tre veckor. Lyckligtvis för Milan så har man Robinho som ersättare som troligen går in från start mot Catania. Milan fick även Ambrosini skadad men hoppas få tillbaka duktige försvararen Thiago Silva. Catania hade en hel del flyt i deras senaste segermatch mot Parma då man fick två tveksamma straffar med sig. De behöver också få igång målskytten Maxi Lopez då han sett seg ut. Catania har dock intressanta och sevärda spelare som till exempel opportunistiske och underbare Giuseppe Mascara, energifulle Adrian Ricchiuti och kämpen Marco Biagianti. Kommer Zlatans Milan att fortsätta på det fina inslagna spåret från andra halvleken mot Auxerre eller kan Catania störa så som Cesena gjorde?

MILAN
Trolig laguppställning (4-3-3): Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf, Ronaldinho, Ibrahimovic, Robinho.
Skador: Pato (ca 3 veckor), Ambrosini (3-4 veckor), Flamini (tillbaka nästa vecka)
Avstängningar: Inga.

CATANIA
Trolig laguppställning (4-3-1-2): Andujar, Potenza, Spolli, Silvestre, Capuano, Izco, Biagianti, Ledesma; Ricchiuti; Lopez, Mascara.
Skador: Sciacca (borta tre veckor)

Resultat de tre senaste säsongerna: 2-2 (09/10) 1-0 (08/09) 1-1 (07/08)
Domare: Emidio Morganti (44-åring från Ascoli Piceno)

Se matchen på TV4 sport lör 18 sep kl 20.45!

Publicerad 2010-09-18 kl 09:19