POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

”Ingen anfallare i Genoa har Linus potential”

I vår tänker han mest se och lära.
Men nästa säsong ska Linus Hallenius ha en startplats.
- Från nästa säsong vill jag vara med och spela från start,säger han till Sundsvalls Tidning.

Flytten från Stockholm är gjord. Linus Hallenius har lämnar Superettan för proffslivet i Serie A och Genoa. Knäskadan gäckar honom fortfarande men snart ska han kunna vara i spel.

– Just nu känns det väldigt bra, bättre än på länge. Det är kanske nån vecka kvar innan jag kan börja träna fotboll med resten av laget, säger Linus Hallenius till Sundsvalls Tidning.

Det finns också vissa förväntningar på Hallenius, efter att Genoa betalat två miljoner euro för den unga svensken. Hallenius känner av förväntningarna.

– Sen är de inte är lika stora på mig som på Luca Toni, men de är nog lika nyfikna på vem jag är som jag är på dem. Och de säger att de tror väldigt mycket på mig.
Hur ser du på konkurrensen utan Toni?

– Konkurrens finns överallt och det är något man måste leva med. Det viktigaste är vad jag gör. Sen är det ju så att Genoa är en klubb som köper och säljer många spelare. Det har hänt mycket under min tid här.

Hur ser dina mål ut för vårsäsongen?
– Just nu har jag inga speciella utan vill bara få träna fotboll igen och hitta den form som jag hade i somras. Jag vet inte själv var jag står. Målen sätter jag allt eftersom.

– Det är klart att jag vill spela, men allt i vår är en bonus. Nu vill jag lära mig allt, som språket och utvecklas. Men när nästa säsong börjar så vill jag vara med och spela från start.

Någon som inte tvivlar på Hallenius är förstås hans agent som höjer honom till skyarna.

- Jag tycker inte att det finns någon anfallare med Linus potential i Genoa, säger Hasan Cetinkaya.

Publicerad 2011-01-16 kl 23:23
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå