Insigne tog Napoli upp i serietopp - Helander inbytt

Serie A

Napoli går upp i serieledning i Serie A efter 2-0 mot Filip Helanders Hellas Verona. Lagets målkungar Gonzalo Higuain och Lorenzo Insigne gjorde sitt tionde respektive sjunde mål för säsongen.

Napoli gick upp i serieledning, åtminstone tillfälligt, i Serie A efter seger 2-0 mot Hellas Verona. Det skulle dock dröja till den 67:e minuten för de ljusblåa innan man kunde spräcka hemmalagets nolla.

Med en snabb touch och ett lågt, hårt skott satte Lorenzo Insigne dit sitt sjunde mål för säsongen fram till 1-0 för gästerna. Sex minuter senare spelade Insigne fram Gonzalo Higuain som stötte in bollen från nära håll till 2-0.

Segern gör att Napoli toppar Serie A på 28 poäng. Fiorentina och Inter kan dock gå om vid segrar i sina matcher senare under söndagen.

Den svenske försvararen Filip Helander byttes in i den 47:e minuten för Hellas Verona.