Inter-anfallaren: " Det känns som om vi spelar på bortaplan"

Italien

Medan resultaten fortsätter att gå emot Inter, visslar supportrarna alltjämt ut laget - något som stör anfallaren Mauro Icardi.

Mauro Icardis två mål igår mot Hellas Verona räckte inte seger. Man hade visserligen ledningen med 2-1, men när Gary Medel blev utvisad i början av den andra halvleken lyckades Verona kvittera bara någon minut före full tid. Efter matchen buade hemmasupportrarna ut sitt lag.

-Jag förstår inte varför supportrarna buar ut oss. Saker går kanske inte som vi hoppats, men på hemmaplan måste vi ha supportrarna på vår sida. De känns som om spelar på bortaplan. Om folk vill vissla ut oss får vi väl acceptera det, men det är störande, menade Icardi enligt Gazzetta dello Sport.

Icardi som hade en dialog med tränare Walter Mazzarri när han blev utbytt, sa att det var han själv som ville byta.

-Jag diskuterade med Mazzarri vid bytet. Jag sa att jag inte kunde göra något vid baklängesmålet. Han frågade hur det var med mig, eftersom jag gjort mig illa vid ett inlägg från Obi. Det var jag som bad om att få bli utbytt, sa Icardi.

Mauro Icardi är Inters bäste målskytt den här säsongen med sju gjorda mål.
Publicerad 2014-11-10 kl 12:42