Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ITALIEN

Inter-fansen står fast: ”Icardi inte vår kapten”

Foto: SCANPIX

Mauro Icardi har fått utstå stor kritik från Inters fans efter släppet av sin självbiografi.
Nu kommer fansen med ett nytt uttalande om anfallaren.
”Icardi är inte vår lagkapten. Inte nu, inte någonsin. Det är ett avslutat kapitel”, skriver fansen i uttalandet.

I sin nysläppta självbiografi beskriver Inters anfallare och lagkapten Mauro Icardi en incident där han pratade med missnöjda fans efter en match under fjolåret. Icardi skriver i boken att han konfronterade fansen och sa: "Jag är redo att möta dem ansikte mot ansikte. Hur många är de? 50? 100? 200? Okej, spela in mitt meddelande så de får höra: Jag kommer ta med hundra argentinska gangsters som kan döda dem direkt på plats, sen får vi se vem som snackar".

Självbiografin har fått många Inter-supportrar att ilskna till rejält.

"Icardi, för vår del är du slut. Varför ljuger du? Boken innehåller inget annat än lögner. Något är fel huvudet på honom. Han förtjänar inte att få bära kaptensbindeln", skrev fansen i ett uttalande häromdagen.

Nu kommer fansen med ett nytt uttalande.

”Icardi är inte vår lagkapten. Inte nu, inte någonsin. Det är ett avslutat kapitel”, skriver Inters Curva Nord i ett uttalande, enligt nyhetsbyrån Ansa.

”För oss ska en lagkapten vara en symbol. Erfarenhet, karisma, ödmjukhet, seriositet och intelligens. Som Picchi, Facchetti, Mazzola, Bergomi, Zanetti. Icardi är snarare raka motsatsen. Vi kan därför inte ge Inters uttalande vårt stöd. Vi förstår det, logiken bakom det, anledningen till det. Men vi kan inte acceptera det. Icardi har bett om ursäkt för tonen i det han skrivit, inte för innehållet”. 

Inters vicepresident Javier Zanetti har tidigare sagt att det kan bli aktuellt att frånta Icardi kaptensbindeln som en följd av uttalandena i boken.

Publicerad 2016-10-18 kl 15:50
ITALIEN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER