POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN
10å

Inter lägger bud på Adebayor

AC Milan ser ut att få konkurrera med sin ärkerival i kampen om Emmanuel Adebayor.

José Mourinho har tidigare gjort känt att han är en stor beundrare av Arsenals togolesiske landslagsman och enligt brittiska Daily Mails nätupplaga har Inter nu lagt ett bud på Adebayor på motsvarande 296 miljoner kronor.

Det spekulerades länge om att Mourinho skulle lägga ett bud på Didier Drogba från förre arbetsgivaren Chelsea. Något som ivorianen säkert skulle ha uppskattat, han har tidigare uttalat sig mycket positivt om en flytt till Milanoklubben. Nu ser det dock ut som om Mourinho väljer att satsa på en ”yngre version av Drogba”.

Efter att Inter säkrat Lo Scudetto så sade Mourinho att Inter är tvungna att ersätta Adriano med en ny spelare, och att den spelaren är Adebayor.

En flytt till Milan är dock fortfarande möjlig i allra högsta grad. Inte minst eftersom Adebayor sagt att han gärna spelar med spelare som Kaká, Ronaldinho och Andrea Pirlo. Milans ägare, tillika italienske premiärministern Silvio Berlusconi, har sagt att ”det finns goda möjligheter att Adebayor kommer i sommar”. Fortsättning lär följa…

EMANUEL ÖRTENGREN

Publicerad 2009-05-19 kl 10:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå