Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Inter och Juve ställer in affär - efter fansens protester

Foto: Scanpix

Fredy Guarin får fortsätta bära Intertröjan.

Vinterns snurrigaste transfer ställs in. Efter massiva protester backar Inter ur byteshandeln med Juventus, och därför stannar Mirko Vucinic och Fredy Guarin kvar i sina klubbar.

På måndagseftermiddagen förklarade Inters nye president Erick Thohir att en överenskommelse med Juventus var nära att färdigställas, och att Fredy Guarin snart skulle lämna San Siro och bereda plats för Mirko Vucinic.

Men den indonesiske affärsmannen hade uppenbarligen inte riktigt förstått känsloläget bland fansen, så när kraftiga protester bröt ut under kvällen verkade han helt tagen på sängen. Anförda av gruppen Curva Nord skickade supportrarna in hundratals klagomål till klubben under kvällen, och till sist fick det konsekvenser.

Trots att Fredy Guarin ska ha hotat med att strejka om han inte fick flytta ställs affären in. Något som Inter bekräftar på sin officiella hemsida.

"President Thorir har konfererat med Massimo Moratti och klubbens tränarstab och kommit fram till omständigheterna inte är de rätta för en övergång. FC Internazionale kommer inte att fortsätta förhandlingarna med Juventus", skriver Inter.

"Thohir har även skickat ut instruktioner om att laget ska stärkas på andra sätt, men utan att vi äventyrar vår ekonomiska situation i förhållande till Uefas regler om "financial fair play".

Publicerad 2014-01-21 kl 21:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons