Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Inter-presidenten: “Ingen går säker”

Inters nye president Erick Thohir lovar nyförvärv till sommaren, men säger också att ingen i klubben kan känna sig säker på sin plats.

–Det är rätt att ha förtroende för alla, men det är också rätt att var och en svarar för sina handlingar, säger han.

Även om Inter förlorade i söndags mot Atalanta har det gått bättre för Milano-klubben på sistone. Men det betyder inte att spelare eller ledare kan känna sig säkra på att få vara kvar till nästa säsong. Enligt Inters president Erick Thohir är alla i klubben under granskning.

I en intervju till Gazzetta dello Sport fick Thohir frågan om tränare Mazzari och sportdirektörerna Ausilio och Fassone sitter säkert till nästa säsong?

– Nej, för alla i klubben är under granskning fram till sommaren. Det är rätt att ha förtroende för alla, men det är också rätt att var och en svarar för sina handlingar.

– Jag vill dock inte bli missförstådd, jag är mycket nöjd med de tre nämnda namnen, men jag gör kontinuerliga bedömningar av alla i klubben.

Thohir lovade också nyförvärv till sommaren och uteslöt inte någon av Torres, Dzeko och Morata.

– Vi kommer förstärka mittfältet och anfallet. Jag har också hört dessa tre namn cirkulera och kanske kommer en av dem att anlända, men vi måste ta hänsyn till det sportsliga, ekonomiska och det marknadsmässiga aspekterna.

Inter ligger för närvarande på en femteplats i Serie A, vilket skulle betyda en plats i Europa League nästa säsong.

Publicerad 2014-03-25 kl 12:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons