Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Inzaghi: "Skadan förstörde nästan allt - men jag ska tillbaka"

Milanstjärnan Filippo Inzaghi kämpar stenhårt för att komma tillbaka från knäskadan.
- Den förstörde nästan min karriär, men jag ger inte upp, säger han.

Det var i höstas som anfallaren åkte på ett rejält bakslag, när flera sargade menisker hotade att ödelägga hans framtid som spelare. Men trots att ”Pippo” hunnit fylla 37 har han inte en tanke på att släppa sina comebackplaner.

- Det är sant att jag under årens lopp haft flera skador som sånär förstört min karriär. Men jag har aldrig slutat att tro. Inte ens i de svåraste lägena, som nu i november, säger han till FIFA.com.

- Min hemlighet är passionen och kärleken till det jag gör. Jag anser mig själv som en lycklig människa, för att jag under mitt liv fått göra det som ligger mig närmast hjärtat: att spela fotboll, fortsätter han.

På frågan om han tror sig ha möjlighet att tillföra laget någonting, med tanke på dess redan nu starka offensiv, svarar Inzaghi omedelbart att om så inte var fallet hade han lagt av för länge sedan.

- Dagen efter min skada kom hela truppen och omfamnade mig vid träningsanläggningen. Det var väldigt rörande. Jag tror inte att min återkomst skapar några problem, tvärtom får vi ännu fler alternativ att välja mellan, säger forwarden.

Publicerad 2011-03-07 kl 10:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons