Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
10å

Italiensk media sågar Mourinho

Efter gårdagens uttalande där han kallade 57-årige Juventus tränaren Claudio Ranieri ”snart 70 år och för gammal för att ändra inställning” har José Mourinho fått italienska medier mot sig.

Det hela började med att Ranieri sade att han, till skillnad från Mourinho, inte behövde vinna för att känna sig säker. Intertränaren var inte sen att kontra och tyckte att det märktes att Ranieri inte behövde vinna – eftersom han aldrig vunnit en stor titel. Vidare sade Mourinho att Ranieri var för gammal för att kunna ändra sin inställning. Något som krävdes om Ranieri någonsin skulle få vinna något stort.

Mourinhos uttalande har nu fått italiensk press att slå ner på honom.

”Det var inte vackert att lyssna på Mourinhos attack på Ranieri. Det var ovanligt anstötande ord som sades från en rutinerad yrkesman till sin kollega, och då är vi ändå i Italien”, skrev Corriere dello Sport som anser att Mourinho är smärtsamt arrogant.

Det höjdes även röster i Italiensk meda att det var läge för Inters president, Massimo Moratti, att fördöma intervjun eftersom den ägde rum i Inters egen TV-kanal.

Publicerad 2008-08-06 kl 00:06
Annons
Annons
Annons