POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

JULKALENDERN 22 DECEMBER: Ärlighet varar inte längst


klose by f608918528

Miroslav Klose gjorde mål med handen – men istället för att ta målet och hålla tyst så erkände han och domaren kunde döma bort målet.

Klose hyllades för sin sportslighet – men frågan är, när säsongen summeras, om det blir ett dyrbart poängtapp för Lazio som sedan förlorade matchen.

I september gjorde Edinson Cavani hattrick för Napoli när man slog Lazio med 3-0, men det var inte hans mål som hamnade i fokus efteråt, det var istället ett mål som inte var ett mål – fast det kunde ha blivit det.

Vid ställningen 0-0 gjorde nämligen Miroslav Klose 1-0 för Lazio – fast med handen, något som domaren missade. Klose valde dock att erkänna sitt regelbrott och uppmärksammade domaren på handsen. Målet dömdes alltså bort och spelet fortsatte med ställningen 0-0.

Klose hyllades för sin sportslighet av nästan alla, utom Paolo Di Canio, som tyckte att Klose hycklade eftersom han först firat målet men sedan ändrat sig när han såg hur upprörda motståndarna var.

Frågan är dock hur Kloses gest kommer att kommas ihåg efter säsongen – för tänk om Lazio exempelvis missar en Champions League-plats med en poäng. Då kunde en 1-0-ledning varit bra att ha när matchen fortsatte mot Napoli

Publicerad 2012-12-22 kl 09:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå