TV: Zlatan bakom dubbla mål och utvisad i Milans seger

Zlatan Ibrahimovic låg bakom två mål - och blev senare utvisad för snack.
Svensken stod onekligen i centrum när Milan 3-1-besegrade Parma.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic fanns med från start när Milan gästade Parma under lördagskvällen – och svensken hamnade onekligen i händelsernas centrum.

Redan efter sju minuter gav Ante Rebic gästerna ledningen. Zlatan tog ner bollen, höll i och släppte vidare på kroaten som dunkade upp 0-1 i nättaket.

I slutet av första halvlek utökade Franck Kessie för Milan när han tryckte in 0-2 i straffområdet. Ibrahimovic passade Theo Hernandez som tunnlade en motspelare och hittade fram till Kessie.

En kvart in i andra halvlek blev Zlatan utvisad efter att till synes ha sagt något olämpligt till huvuddomaren.

- Förmodligen har Zlatan sagt någonting till huvuddomaren som han tyckte var över gränsen, säger C More-kommentatorn Jesper Hussfelt.

- För några minuter sedan fick han inte frispark när han blev fälld. Då drog han iväg ett par salvor. Där skulle han haft frispark och blev irriterad. När det kommer en salva till, då kanske det var nog, fyller experten Matias Concha i.

Kort därefter reducerade svenske landslagsbacken Riccardo Gagliolo till 1-2 för Parma när han tryckte in bollen från nära håll.

Parma jagade sedan ett kvitteringsmål mot slutet, men istället kunde Milan kontra in 1-3 genom Rafael Leao och punktera matchen. Tre blytunga poäng för de rödsvarta i toppstriden.

Milan: Donnarumma - Kalulu, Kjaer, Tomori, Hernandez - Kessie, Bennacer - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic - Ibrahimovic.

Parma: Sepe - Conti, Bani, Gagliolo, Pezzella - Kucka, Kurtic, Hernani - Man, Pelle, Gervinho.