Napoli slog Milan - befäster serieledningen

Serie A

Napoli är fortsatt obesegrat i Serie A.
Efter 2-1 mot Milan befäster laget sin serieledning.

Napoli har ännu inte förlorat i Serie A den här säsongen. Hemma mot Milan blev det seger med 2-1 och Napoli befäster därmed sin serieledning.

Hemmalaget tog ledningen i den 34:e minuten efter att Lorenzo Insigne frispelats och tryckt in 1-0 via Gianluigi Donnarumma. Målet vinkades först av för offside, men efter videobedömning dömdes ändå 1-0.

I den 73:e minuten friställdes Piotr Zielinski helt av Dries Mertens. Polacken avslutade mellan benen på Donnarumma fram till 2-0 för Napoli.

Alessio Romagnoli reducerade med en snygg volley på tilläggstid, men Napoli kunde hålla undan.

Napoli vann med 2-1. Serieledaren har nu en ledning på fyra poäng ner till Juventus som möter Sampdoria borta i morgon.

Lagens startelvor:

Napoli: Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamsik - Callejon, Mertens, Insigne.

Milan: Donnarumma - Musacchio, Bonucci, Romagnoli - Borini, Kessie, Montolivo, Locatelli, Bonaventura - Suso - Kalinic.