Höjdpunkter: Zlatan tillbaka när Milan vände och vann
Milan kvitterar - Kessie gör 2-2 på straff
1:58
Hellas Verona utökar ledningen - gör 0-2 på straff
1:04
Hellas Verona chockar Milan - tar ledningen på San Siro

Under lördagskvällen tog Milan emot Hellas Verona på San Siro i Serie A. Milanoklubben kom till matchen med 19 inspelade poäng på de sju inledande matcherna, ett facit som placerade laget på en andraplats i tabellen. Hellas Verona däremot låg på en tolfteplats med åtta poäng.

Efter att ha ådragit sig en hälseneskada i mötet med Lazio i september fanns Zlatan Ibrahimovic återigen med i Milans trupp. Svensken startade matchen på bänken.

Milan kom till spel utan skadade målvakten Mike Maignan, som opererade handleden i veckan, och Theo Hernandez samt Brahim Diaz som båda har drabbats av covid-19. Olivier Giroud startade på topp och ledde laget mot Hellas Verona.

Det var gästerna som började matchen bäst och redan efter sju spelade minuter tog Hellas Verona ledningen. Efter en nickduell utanför Milans straffområde gick bollen fram till Gianluca Caprari som fick ett öppet läge och kunde skjuta in 0-1.

Milan hade stora problem att hantera Hellas Verona under matchinledningen. Knappt 25 minuter var spelade när Nikola Kalinic revs omkull av Alessio Romagnoli i straffområdet, varpå domaren blåste straff. Efter lång VAR-granskning stod beslutet kvar, fram klev Antonin Barak som kyligt rullade in 0-2.

- Mardrömsöppning för Milan. Barak är kylig, han fick vänta länge på den straffen. Straffen är för bra slagen för Tătărușanu (Ciprian) som inte hinner dit även om han går åt rätt håll, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

Strax innan halvtidsvilan kom ytterligare ett bakslag för Milan då Ante Rebic tvingades lämna planen med en misstänkt skada, in kom i stället Rafael Leao.

- Det har varit slarvigt, det har varit många tekniska misstag och det har kryddats med två baklängesmål, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar om första halvlek, som slutade 0-2.

Milan-tränaren Stefano Pioli agerade i paus och gjorde två byten, men Zlatan Ibrahimovic blev kvar på bänken.

Milan kom ut som det klart bättre laget i andra halvlek och tog över matchbilden. Med dryga halvtimmen kvar att spela kom också reduceringsmålet. Inbytte Rafael Leao slog ett inlägg och i straffområdet fanns Olivier Giroud som nickade in 1-2 och sitt tredje mål i Milan-tröjan.

Med dryga kvarten kvar att spela fick Milan ett gyllene läge att kvittera. Samu Castillejo gick omkull i straffområdet och domaren tvekade inte att blåsa straff. Fram klev Franck Kessie och sköt in 2-2 framför hemmapubliken.

Strax efter kvitteringsmålet gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback efter sin hälseneskada. Svensken byttes in med knappa kvarten kvar att spela och bildade anfallspar med Olivier Giroud.

Precis efter att Ibrahimovic byts in på planen fullbordade Milan vändningen. Zlatan och Giroud kombinerade sig vackert fram tillsammans. Bollen gick ut till Castillejo som slog ett inlägg som Verona-försvararen Koray Gunter stötte in i eget mål.

Milan lyckades vända 0-2-underläget och vann till slut matchen med 3-2 i 40-årige Zlatan Ibrahimovics comeback. Segern gör att Milan går upp i serieledning på 22 poäng med en match mer spelad än tabelltvåan Napoli.

- Milan tar till slut samtliga tre poäng här i kväll. Det såg länge ut att inte ens bli en, tre blytunga poäng för Milan som kliver upp i ensam serieledning, säger C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

- Zlatan Ibrahimovic fick spela 15 minuter. Nu hoppas vi, både för Milan och landslagsskull, att han kan hålla sig skadefri. Det väntar ju ytterligare ett viktigt landslagsuppehåll (i VM-kvalet) då allt ska avgöras.

Milan: Tătărușanu - Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo-Touré - Kessie, Bennacer - Saelemaekers, Maldini, Rebic - Giroud.

Hellas Verona: Montipó - Ceccherini, Gunter, Casale - Faraoni, Ilic, Veloso, Lazovic - Barak, Kalinic, Caprari.