Juventusduon hyllas efter succén: ”Vilken kvalitet”

Juventus vann Derby d’Italia mot Inter på San Siro med 2-1.
Matchhjältar blev Paulo Dybala och Gonzalo Higuain med varsitt mål.
Vilken kvalitet, och ännu bättre kommer det att bli, sa Juventus tränare Maurizio Sarri om duon enligt La Gazetta dello Sport.

Se höjdpunkterna mellan Inter och Juventus i spelaren ovan.

Juventus tog över serieledningen från Inter, detta efter söndagens 2-1 seger på San Siro.
Dybala nätade redan efter fyra minuter men Inter kvitterade på straff genom Lautaro Martinez.

Med tio minuter kvar av ordinarie matchtid klev dock en annan argentinare fram, nämligen Gonzalo Higuain som med sitt mål spikade slutresultatet. Efter matchen hyllades Juventus målgörare av tränaren Maurizio Sarri.

- Vilken kvalitet, och ännu bättre kommer det att bli, sa Sarri enligt La Gazetta dello Sport.

Inters tränare Antonio Conte hängde på hyllningsvågen.

- De är på en annan nivå, säger Conte.

Segern innebär nu att Juventus toppar Serie A-tabellen på 19 poäng och är fortfarande obesegrade.

- Det finns utrymme för förbättring eftersom jag tränar ett individuellt starkt team med en bänk där det alltid finns så mycket kvalitet, säger Sarri enligt italienska Gazetta.